Workshops over Mindfulness, stresspreventie en persoonlijk energiemanagement

Een must-learn voor iedere professional die
lekker in zijn energie en toekomstbestendig wil blijven werken!

De workshops van Mindful op kantoor worden vaak ingezet op ontwikkelingsdagen, heisessies of tijdens vitaliteitsweken.

 

Leer de basis van Mindfulness

 

De workshops van Mindful op kantoor zijn specifiek voor op de werkplek ontwikkeld. Met focus op persoonlijk energiemanagement, versterken van concentratie en stressbestendigheid. Mindfulness vaardigheden leer je onder andere door het doen van aandachtoefeningen gericht op het lichaam, gedachten, ademhaling en dagelijkse activiteiten. Een must-learn voor iedere professional die lekker in zijn energie en toekomstbestendig wil blijven werken!

Veel kennis en nieuwe inzichten. Herkenbare praktijkvoorbeelden, toepasbare theorie en praktische oefeningen wisselen elkaar af. In de workshop gaan we ook actief met de technieken aan de slag, inclusief geleide meditaties. Praktische handvatten die direct in het werk toepasbaar zijn.

Resultaat

N

Krijg snel de basistechnieken onder de knie

N

Kom weer in contact met je lichaam

N

Leer je energie managen als je dat zou doen met je geld

N

Ervaar meer rust en ruimte in je hoofd

N

Wordt stressbestendiger

Gemiddelde waardering

Wat zeggen onze klanten?

Een moment van rust nemen hoeft dus niet heel lang te duren om weer even bij te tanken. Ik ga pauze-momenten meer onderdeel maken van mijn (werk)dag.”

Patrick

DSV - Global Transport and Logistics

“Voor mij was de workshop een bewustwording dat hoe ik nu zonder aandacht bezig ben niet zo handig voor me werkt. Dat ik dit gemakkelijk kan ombuigen geeft me een positief gevoel. Dat kom ook zeker door de manier waarop de workshop werd gegeven.”

Iris

Provincie Noord-Brabant

“De workshop heeft mij geholpen om tegenwicht te bieden in een werkomgeving waar veel gevraagd wordt. De praktische toepasbaarheid maakt dat ik het makkelijk in mijn werkdag kan toepassen.”

Menno

Gemeente Bergen op Zoom

Inhoud workshop

 

Een laagdrempelige kennismaking met Mindfulness en persoonlijk energiemanagement. Het aantal deelnemers aan een workshop kan varieeren van 8 tot 20 medewerkers. De workshops van Mindful op kantoor duren gemiddeld 2,5 uur. Korte workshops van 1 uur worden ook aangeboden. Afhankelijk van de wensen uit de organisatie, het onderwerp en het moment (bijvoorbeeld een vitaliteitsdag).

 

In een 2,5 uur durende interactieve workshop gaan we in op 3 essentiële onderdelen:
1. Aandacht: de basis van mentale training
2. Energie: van timemanagement naar energiemanagement
3. Focus: de kunst van concentratie en afdwalen

Tijdens deze training wordt extra aandacht besteed aan werkgerelateerde situaties, de werk-privé balans en het omgaan met de hectische werkomgeving en informatie overload.

“Stress is niet de tegenstander van grote prestaties, de grootste vijand is de afwezigheid van herstel.” Zolang er momenten zijn van rust en even de rem erop, maakt stress heel gezond en vitaal.

– Myrthe Kraai, trainer bij Mindful op kantoor

Nieuwsgierig?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de workshops van Mindful op kantoor en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Wij maken graag een afspraak voor een kennismaking.

 

Mindful op kantoor
myrthe@mindfulopkantoor.nl
+31(0)6 23 45 78 28
Myrthe Kraai
Eindhoven

Vragen? Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact op over de mogelijkheden.